fbpx
Шоу-бізнес

Катя Осадча сіла на жорстку дієту

 Останнє визнання знаменитої української телеведучої Каті Осадчої шокувало шанувальників. Теледіва заявила, що сіла на жорстку дієту. І це при тому, що фігуру дівчини фанати завжди вважали ідеальною. Дівчина розповіла, що нова дієта стала для неї справжнім випробуванням сили волі. Також Катя Осадча поділилася рецептом своєї краси.

 «Тримаюся вже вісім днів, їм овочі, деякі фрукти і суп із селери (сил немає на нього дивитися). Думала, що на другому тижні стане легше, а немає. Скоро буде снитися лосось, сир і біле вино», – розповіла українська телеведуча.

 Дізнавшись про це жорсткому способі схуднення , шанувальники почали сильно переживати за здоров’я свого кумира і молитися , аби ця дієта " не вилізла потім боком " телезірці .

 Нагадаємо, справжню славу Каті Осадчій приніс проект про життя зірок шоу – бізнесу «Світське життя», в якому дівчина працює ведучою. У програмі Катя Осадча постійно з’являється в нових неординарних образах, що дає їй право носити звання найстильнішої телеведучої України. Особливо привертають увагу неабиякі головні убори, які стали справжньою візитною карткою Каті Осадчої.

 За матеріалами: glamurchik.tochka.net

Читайте також: