fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У ніч на неділю Україна переводить годинники на одну годину назад

 У ніч з 26 на 27 жовтня 2013 року о 4:00 ранку за київським часом в Україні переведуть годинники на одну годину назад. Про це 26 жовтня 2013 року повідомляють ЗМІ.

 Перехід на зимовий час здійснюється відповідно до постанови Кабінету міністрів України від 13 травня 1996 року в останню неділю жовтня.

 У результаті різниця в часі між Києвом і Нью – Йорком (Вашингтоном, Бостоном, Філадельфією) складе 6 годин (у Сполучених Штатах переводять стрілки годинника в листопаді, після чого різниця становитиме 7 годин), між Києвом і Лондоном (Лісабоном) – 2 години, Києвом і Берліном (Римом, Парижем, Мадридом, Варшавою, Віднем, Стокгольмом, Прагою) – 1 година.

Читайте також:  СБУ затримала російського агента, який намагався підірвати поштове відділення у Запоріжжі

 При цьому в Києві, Вільнюсі, Ризі, Гельсінкі, Кишиневі, Бухаресті, Таллінні, Афінах, Софії, Тель – Авіві, Стамбулі буде діяти однаковий час. Різниця в часі між Києвом і Калінінградом, а також Мінськом після 27 жовтня цього року становитиме одну годину.

 Різниця в часі між Києвом і Москвою (Санкт – Петербургом, Тбілісі, Баку, Єреваном) становитиме 2 години, між Києвом і Челябінськом, Єкатеринбургом – 4 години, а між Києвом і Новосибірськом – 5 годин.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: