fbpx
Музика

Metallica виступить в Антарктиді

Легендарна група Metallica розширює рамки свого гастрольного турне. Тепер «металісти» мають намір дістатися до Антарктиди і виступити на аргентинській науковій станції Carlini. Концерт запланований на 8 грудня поточного року, повідомляється на офіційному сайті групи.
 
Для антарктичного шоу не буде зводитися спеціальний майданчик – музиканти Metallica виступлять у наметі біля вертолітного майданчика. Спостерігати за подіями шанувальники групи зможуть через онлайн-трансляцію в Інтернеті.
 
Крім співробітників аргентинської наукової станції потрапити на концерт зможуть тільки десять учасників тижневого туру в Антарктиду. Розіграш квитків буде вестися підприємством Coca Cola. На жаль, взяти участь у лотереї зможуть тільки жителі Аргентини, Чилі, Колумбії, Мексики і Коста-Ріки.
 
До Metallica в Антарктиді виступала тільки англійська група Nunatak. Цей колектив складно назвати професійним, так як в його склад входять вчені з британської антарктичної бази Rothera Research Station. Відбувся концерт вчених-музикантів шість років тому.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

 

Виступ Nunatak в Антарктиді (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: