fbpx
Шоу-бізнес

Анна Седокова буде продюсувати групу Taboo

 Популярна співачка, колишня учасниця групи ВІА Гра і зірковий тренер на шоу «Хочу в ВІА ГРУ» Анна Седокова не звикла програвати.

Вже сьогодні ввечері вирішиться результат шоу «Хочу у ВІА ГРУ» та СНД дізнається новий склад легендарної групи Костянтина Меладзе. Нагадуємо, що в минулому випуску стало відомо, що на перемогу будуть претендувати дві групи – Надії Мейхер та Альони Вінницької. До складу групи Надії Мейхер входять Еріка Герцег, Міша Романова та Анастасія Кожевникова. У групу Альони Вінницької входять: Діана Іваницька, Марія Гончарук та Юлія Лаута.

Анна Седокова, яку виставили не в найкращому світлі на шоу, не звикла програвати і вирішила створити свою власну групу, яка буде називатися Taboo. Якщо вірити деяким даними, в колектив увійшли колишні учасниці проекту «Хочу в ВІА ГРУ» – Альона Каримська та Олександра Попова. Поки що невідомо, чи буде у складі групи, яку буде продюсувати Анна Седокова, Юлія Лаута. Однак, швидше за все, в новому творінні Анни буде не три, а більше солісток.

Анна Сєдокова вирішила підібрати для нової групи Taboo пісні і поставила кілька номерів. Тепер же дітище скандальної співачки буде брати участь у всіх концертах, де буде заявлена ​​сама Анна Седокова.

За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: