fbpx
Політика

Олег Тягнибок розуміє вчинок Кличка

  Лідер парламентської фракції "Свобода" Олег Тягнибок заявляє, що розуміє лідера фракції "УДАР " Віталія Кличка, який заявив, що балотуватиметься в президенти на чергових виборах 2015 року.

"Ми це питання не проговорювали, але ми його емоційно розуміємо. Очевидно, це була реакція на зухвале порушення закону з прийняттям законопроекту про зміни до Податкового кодексу, яке може перешкодити Кличкові висуватися в президенти", – сказав О. Тягнибок журналістам у п’ятницю.

Як повідомлялося, у прийнятих в четвер змінах до Податкового кодексу знайшла підтримку поправка, за якою "у разі, якщо особа має право постійного проживання на території іноземної держави, вона (особа) вважається такою, що не проживає в Україні". В "УДАРі" ухвалення даного закону назвали провокацією проти лідера фракції Віталія Кличка.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

На вечірньому засіданні Верховної Ради 24 жовтня В. Кличко заявив про намір балотуватися в президенти України на чергових виборах 2015 року. "Те, що відбувається на сьогоднішній день в парламенті з текстами законів, до яких мають пряме відношення провладні депутати, я хочу заявити, що цим мене не залякати і не зупинити. Щоб припинити різні домисли і спроби розправитися зі мною як з можливим кандидатом, я хочу заявити: я балотуюся у президенти", – сказав В. Кличко.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Згодом він зазначив, що це не суперечить ідеї висунення єдиного кандидата від опозиції.

Джерело: Інтерфакс-Україна 

Читайте також: