fbpx
Політика

Леонід Кучма: Вас усіх має хвилювати питання, що ми в економіці котимося невідомо куди

 Колишній президент України Леонід Кучма під час сьогоднішнього брифінгу висловив свою думку про економічну ситуацію в Україні, зазначивши при цьому широко обговорюване останнім часом питання щодо екс – прем’єра Юлії Тимошенко.

 «Щодо Тимошенко, то я вже стільки разів коментував, і я думаю, що вас всіх має хвилювати питання, що ми в економіці котимося невідомо куди», – заявив Леонід Кучма. «Про це взагалі не чути. Тимошенко, Тимошенко, Тимошенко… Що, якщо це питання вирішити завтра, то світ перевернеться, або ми станемо жити краще, ніж сьогодні?», – підкреслив колишній президент України.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Леонід Данилович також зазначив, що сьогодні можна спостерігати тиск на Україну з різних сторін. «Ми бачимо, що на нас тиснуть і з одного боку, і з іншого боку. Так було в усі часи нашої історії», – сказав Леонід Кучма і додав, що сьогодні Україні ставлять умови не тільки економічні і фінансові, а й соціальні і політичні.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 «Я думаю, що і президент, і парламент знайдуть рішення, яке має вивести нас на широку дорогу. Будемо так сподіватися», – резюмував колишній президент України Леонід Кучма.

 За матеріалами: УНН

Читайте також: