fbpx
Кінотеатри

Джей Джей Абрамс переробить сценарій сьомих «Зоряних воєн»

Режисер Джей Джей Абрамс, що добився права відповідати за весь всесвіт «Зоряних воєн», спробує себе в ролі сценариста. Він має намір «докласти руку» до написання сценарію сьомого епізоду фільму, і безсумнівно, впорається з цим завданням чудово – вже чого-чого, а фантазії Абрамсу не позичати.
 
Раніше над сценарієм картини працював Майкл Арндт, який брав участь у таких проектах, як «Маленька міс Щастя» та «Історія іграшок: Велика втеча». Він приступив до проекту восени минулого року, але тепер його начерки вирішено переробити, і займеться цим безпосередньо Джей Джей Абрамс у співпраці з Лоуренсом Кезданом, що написав сценарії до п’ятого та шостого епізодів «Зоряних воєн», а також до таких знаменитим стрічок, як « Індіана Джонс: У пошуках втраченого ковчега» і «Охоронець». Нові сценаристи обіцяють не відмовлятися повністю від напрацювань Арндта, а взяти його сценарний план за основу майбутньої стрічки.
 
Зйомки сьомого епізоду «Зоряних воєн» стартують на кіностудії Pinewood (Великобританія) навесні наступного року, і вже в 2015 році творці планують випустити картину в широкий прокат.

 

"Зоряні війни-7". Промо-ролик (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: