fbpx
Політика

ЛДПР не підтримає проект бюджету в Держдумі

 Як відомо, сьогодні, 25 жовтня, в Державній думі Росії в першому читанні буде розглядатися проект бюджету. При цьому заступник голови Ліберально-демократичної партії Росії Ярослав Нілов вже встиг заявити, що їх політична сила не підтримає даний проект.

За його словами, вони виступають проти такого проекту бюджету, оскільки він скорочує витрати на охорону здоров’я та освіту, а це найголовніше для громадян. Він підкреслив, що, звичайно, добре, що проект підвищує витрати на безпеку і оборону, однак про здоров’я громадян також не можна забувати.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

Як зазначив Ярослав Нілов, представники ЛДПР регулярно зустрічаються зі своїми виборцями у всій країні і чудово бачать, що зараз відбувається у сфері надання медичних послуг. За словами депутата, існує реальна проблема низьких заробітних плат лікарів, внаслідок чого медичні працівники перебираються з дрібних міст в більші, а медустанови простоюють.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

Ярослав Нілов додав, що параметри, закладені в проекті бюджету, дають підставу вважати, що відсотки по кредитах для громадян і сільгоспвиробників не будуть знижені.

«З цим ЛДПР також не може погодитися», – підкреслив він.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: