fbpx
Політика

Кличко підтвердив звернення до ГПУ щодо махінацій з Податковим кодексом

 Лідер парламентської фракції «УДАР» Віталій Кличко повідомив, що до Генеральної прокуратури вже було подано звернення з проханням розслідувати махінації, які сталися при підготовці змін до Податкового кодексу.

За його словами, всі документи, які свідчать про підробку і порушення регламенту, вже передали до прокуратури. Він також висловив надію, що незабаром буде отримана відповідь на це питання, хоча і визнав, що враховуючи те, що правоохоронці працюють на президента, немає ніяких підстав очікувати адекватного реагування.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Віталій Кличко впевнений, що поправка була внесена спеціально і спрямована проти нього – як головного конкурента Януковича на президентських виборах. Як зазначив нардеп, почалася брудна гра з використанням брудних технологій.

«Робиться все, щоб жоден кандидат від опозиції не брав участі у виборах. Те, що відбулося вчора, може статися з будь-яким кандидатом», – вважає Віталій Кличко.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

Він також повідомив, що його заява про наміри балотуватися в президенти була узгоджена з громадськістю.

«Я по всій Україні проводжу зустрічі. Це було погоджено з людьми та активом партії», – додав Кличко.

Читайте також: