fbpx
Політика

Володимир Рибак: Треба наступного тижня прийняти рішення про лікування засуджених за кордоном

Спікер українського парламенту Володимир Рибак в інтерв’ю "5 каналу" повідомив, що наступного тижня Верховною Радою може бути прийнято рішення про надання можливості засудженим лікуватися поза межами країни. Раніше повідомлялося, що з даного питання до порядку денного Верховної Ради на поточному тижні були включені три проекти закону.

«Треба наступного тижня прийняти рішення консенсусом», – підкреслив спікер Верховної Ради. «Щоб у Тимошенко і інших засуджених, які відбувають покарання, була можливість їхати за кордон лікуватися», – додав Рибак.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Нагадаємо, що вирішення питання щодо колишнього прем’єр-міністра Юлії Тимошенко є однією з вимог Європейського союзу напередодні саміту у Вільнюсі, на якому, можливо, між Україною та ЄС буде підписано Угоду про асоціацію. Крім питання Тимошенко Україні необхідно прийняти ще ряд законодавчих рішень, про які говорить Володимир Рибак. За його словами, наступного тижня у Верховній Раді буде зареєстровано законопроект про прокуратуру. Спікер українського парламенту також зазначив, що крім цього проекту закону необхідно буде прийняти ще два євроінтеграційних законопроекти, до яких належать закони про державне бюро розслідувань та про зміни до виборчого законодавства.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

За матеріалами: УНН 

Читайте також: