fbpx
Інновації

Україна бере участь у міжнародній військово-морській виставці «Naval & Defence 2013»

«Укроборонпром» представляє Україну на міжнародній виставці морської та оборонної промисловості «Naval & Defence 2013». Ця виставка з 22 до 25 жовтня 2013 року проходить в корейському місті Пусан.

В експозиції «Укроборонпрому» беруть участь українські підприємства, які входять до сфери управління державного концерну. Йдеться про науково-виробничий комплекс газотурбобудування «Зоря- Машпроект», феодосійську суднобудівну компанію «Море», херсонський державний завод «Паллада», завод «Фіолент» і «Укрспецекспорт».

Повідомляється, що на українському стенді представлена ​​модель десантного корабля на повітряній подушці «Проект 958», броньований катер «Гюрза». Крім того, на стенді можна побачити модель газотурбінного двигуна ГТД UGT 25000, газотурбінного агрегату ГГТА М -35 і газотурбінного агрегату МТ- 70П.

У перший день виставки українська делегація провела переговори з представниками ВМФ Камбоджі і представниками ВМФ Таїланду. Зокрема, на переговорах сторони обговорили питання щодо поглиблення двосторонньої співпраці у військово-морській сфері.

З представниками ВМФ Камбоджі українська сторона обговорила етапи розвитку військово-технічного співробітництва. Крім того, сторони поговорили про можливість виробництва в Україні морської і річкової техніки для потреб Камбоджі.

Представники ВМФ Таїланду висловили свою зацікавленість у продукції суднобудівних підприємств з України. Тайську сторону зацікавили катери, вироблені на заводі «Море», а також продукція дослідно-проектного центру кораблебудування.

Додамо, що під час виставки пройшли переговори між працівниками «Укрспецекспорту» і представниками Республіки Корея. Сторони обговорили питання щодо участі підприємств з України у спільних проектах.

За матеріалами: УНН

Читайте також: