fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Мирон Маркевич потрапив до лікарні

Головний тренер харківського «Металіста» Мирон Маркевич випав на деякий час з тренувального процесу своєї команди. Про це повідомили у прес-службі харківського клубу.

Повідомляється, що на клубній базі «Металіста» у селищі Високому відбувся традиційний товариський матч, в якому брали участь фанати і керівництво «Металіста». Зазначимо, що товариський матч закінчився з рахунком 10:7 на користь керівництва клубу.

Після закінчення матчу з фанатами Мирон Маркевич, а також інші представники «Металіста» в особі тренерів та керівництва, вирушили на 2-й за рахунком поєдинок за вечір. Маркевичу і його колегам потрібно було зіграти традиційний «матч ветеранів». На жаль, під час матчу головний тренер «Металіста» отримав дуже неприємну травму обличчя. Відразу ж після цього головного тренера відправили до лікарні. Пізно ввечері медики зробили Мирону Богдановичу операцію. За наявними даними, кілька днів наставнику «Металіста» доведеться побути на стаціонарі під наглядом лікарів.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Втім, всі проведені тести й аналізи, зокрема і томографія, показали, що немає ніякої загрози здоров’ю та життю тренера. Незважаючи на це, Маркевичу доведеться на деякий час випасти з тренувального процесу «Металіста». Втім, повідомили в клубі, зараз Маркевич перебуває в нормальному настрої і «філософськи сприймає свою травму».

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

«Інші в моєму віці вже переміщаються між квартирою і машиною, вони вже забули, що таке біг і рух… А для мене спорт – це життя. В одному з моментів я забув про обережність і зіткнувся з суперником. Звинувачувати в цьому можу тільки себе. Що ж, значить, і в тренерському штабі команди бувають травми. Але нічого, ми й не таке проходили. Нехай харківські вболівальники не хвилюються», – підсумував Мирон Маркевич.

За матеріалами: metalist.ua Фото: metalist.ua

Читайте також: