fbpx
Футбол

«Таврія» – «Арсенал» (Київ). «Хотіли заробити три бали в чесній боротьбі на полі», – Янніс Хрістопулос

 Нагадаємо, що сьогодні, у п’ятницю, 25 жовтня, 14 – й тур УПЛ мав початися в Сімферополі поєдинком «Таврія» – «Арсенал». Цей матч був важливий як для однієї, так і для іншої команди, оскільки знаходження в нижній частині турнірної таблиці вимагає від клубів перемог і набору очків у поточній футбольній першості.

 Протягом сьогоднішнього дня повідомлялося, що київський «Арсенал» не поїхав до Сімферополя на матч у рамках 14 – го туру УПЛ проти «Таврії» через фінансові проблеми у клубі. Про те, що матч «Таврія» – «Арсенал» скасовано, з’явилася й офіційна інформація, і найімовірніше, столичній команді буде зараховано технічну поразку.

 Відомо, що, незважаючи на неприбуття в Сімферополь команди з Києва, «Таврія» провела передматчеву розминку і оголосила стартовий склад на поєдинок. Подальшу долю цього матчу будуть вирішувати відповідні футбольні органи, а головний тренер кримської команди Янніс Хрістопулос заявив, що «Таврія» готувалася до матчу з «Арсеналом» так само, як і до інших поєдинків українського футбольного чемпіонату.

 «Цей матч мав стати для нас черговим фіналом. Ми раді, що на даний момент заробили три очки, але не раді способу, яким це здійснилося, хотіли заробити три бали в чесній боротьбі на полі», – підкреслив Янніс Хрістопулос і побажав київському «Арсеналу» знайти вихід зі сформованої ситуації.

 Решта матчів 14 – го туру УПЛ відбудуться 26 і 27 жовтня.

 За матеріалами: sport.ua

Читайте також: