fbpx
Спорт

Офіс РФБ в Москві опечатано

 Сьогодні вранці, 25 жовтня, співробітники офісу Російської федерації баскетболу, розташованого в Спасопісковському провулку російської столиці, не змогли потрапити на роботу. Орендодавці опечатали вхід в будівлю, а пропуск співробітників РФБ заблокували.

 Офіційні причини опечатування будівлі не оприлюднені. Імовірно, Російська федерація баскетболу має непогашену заборгованість перед орендодавцем.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 У будівлі бізнес – центру «Каракорум – Плаза», розташованому в Спасопісковському провулку Москви, РФБ займає два поверхи. За цією ж адресою знаходиться консульський відділ посольства Монголії. Щодо цього у федерації неодноразово жартували, що вони «трудяться на території іншої держави».

 Раніше офіс РФБ розташовувався в будівлі Олімпійського комітету Росії на Лужнецькій набережній. Нещодавно Російської федерації баскетболу було надано нову будівлю на набережній Фрунзе. Однак до теперішнього часу в новий офіс переїхала лише бухгалтерія. Про те, де продовжать роботу співробітники офісу наступного тижня, інформація поки відсутня.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: