fbpx
Політика

Кличко не виключає можливості висунення єдиного кандидата від опозиції

Незважаючи на те, що лідер партії «Удар » Віталій Кличко заявив про свій намір балотуватися в президенти в 2015 році, він не виключає можливості висунення єдиного кандидата від опозиції. Він готовий обговорювати це питання з представниками опозиційних фракцій. Але, на думку ударівця, учувствовать в передвиборній гонці повинен кандидат з найбільшим рейтингом.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Також Віталій Кличко нагадав, що між опозиціонерами задекларована домовленість про висунення єдиного кандидата в другому турі президентських виборів. Але ударівець наполягає на тому, щоб висунути такого кандидата з самого початку.

Нагадаємо, напередодні у Верховній Раді лідер партії «Удар» Віталій Кличко заявив про намір балотуватися в президенти України. Щоправда, перед цим парламентарії проголосували за зміни до Податкового кодексу, згідно з якими українці, які оплачують податки за кордоном, вважаються непроживаючими в Україні. Прийняття такого закону може негативно позначитися на планах Віталія Кличка брати участь у президентських виборах-2015, оскільки на даний момент він має посвідку на проживання в Німеччині.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

За матеріалами: pravda.com.ua

Читайте також: