fbpx
Політика

Опозиція блокує підписання Угоди про асоціацію – Володимир Рибак

  Голова Верховної Ради України Володимир Рибак заявляє, що лідери парламентської опозиції, фактично, блокують підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом.

"Президент України, уряд і Верховна Рада практично виконали величезний обсяг домашніх завдань, який відкривають можливість підписати Угоду про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. У таких умовах блокування опозиційними силами виконання одного з принципових зобов’язань України перед європейським співтовариством – я маю на увазі справу Тимошенко – можна розцінити не інакше, як спробу перекласти відповідальність за зрив європейських устремлінь України та її народу на своїх політичних опонентів і обрану населенням владу", – сказав він в ході зустрічі з послами країн Євросоюзу в п’ятницю.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

"Лідери парламентської опозиції фактично перетворюють державу з 45-мільйонним населенням на заручника власних політичних інтересів і ставлять під загрозу можливість підписання Угоди про асоціацію, яка відкриває нові історичні шанси для європейського розвитку України", – підкреслив спікер.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: