fbpx
Політика

Влада вже працює над усуненням своїх опонентів перед виборами – Томенко

 Коментуючи ситуацію, яка розгорнулася 24 жовтня в парламенті, народний депутат України від фракції «Батьківщина» Микола Томенко заявив, що якщо влада і далі буде працювати відповідним способом, то до 2015 року, коли відбуватимуться президентські вибори, у бюлетенях залишиться лише ім’я Януковича.

Нагадаємо, що конфлікт у парламенті вчора був викликаний прийняттям поправки до Податкового кодексу, яка, як зазначили багато депутатів, буквально «вибиває» Віталія Кличка з президентської гонки.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

За словами Томенка, в даний час є два головних опоненти, яких найбільше боїться Віктор Янукович – це Юлія Тимошенко і Віталій Кличко.

При цьому він зазначив, що механізм щодо недопуску Тимошенко до виборів був запущений ще в 2010 році, а сьогодні йде робота над тим, щоб Віталій Кличко також не зміг балотуватися на пост глави держави.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

Він вважає, що зараз опозиція повинна показати справжню єдність і забезпечити участь у виборах кандидатів, які мають найбільшу підтримку серед громадян, інакше влада продовжить вдаватися до незаконних методів для усунення конкурентів.

За матеріалами: УНН

Читайте також: