fbpx
Шоу-бізнес

Група REAL O презентувала новий кліп

Нарешті фанати сексуального колективу дочекалися довгоочікуваної прем’єри гучного нового відеокліпу української групи REAL O.
 
 Автором нової відеороботи сексуальних красунь на ліричну композицію «Без нього» стала дизайнер і режисер Ольга Навроцька. Новому співвиробнику колективу вдалося підкреслити зміни в дівчатах і представити їх новими, стильними. Нові REAL O подорослішали, стали чуттєвими і вкрай елегантними. Головною темою нового відеокліпу, знятого в стилістиці середньовіччя, стали любовні переживання: героїні, вирішивши покінчити з хворобливими відносинами, приймають вольове рішення – страчувати коханого.
 
 Ольга Навроцька прокоментувала нову відеороботу, сказавши: «Ця пісня про те, як важко забути кохану людину після розставання. Що б ми не робили, як би не намагалися, біль не проходить, і нам здається, що було б легше, якби він помер. Мій кліп – алегорія».
 
 Нагадуємо, що група REAL O – українська жіноча музична група, до складу якої входять 4 учасниці. Квартет був створений в 2008 році з фіналісток шоу «Фабрика зірок-2». До березня 2012 року до складу групи входили: Регіна Тодоренко, Олена Виноградова, Аліса Тарабарова та Ліна Міцукі, проте в березні 2012 року склад змінився – в нього прийшли дві нові учасниці і з того моменту склад групи виглядає так: Яна Соломко, Аліна Астровська, Регіна Тодоренко, Ліна Міцукі.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 

REAL O – Без нього (Відео):

  За матеріалами: Viva!

Читайте також: