Повєткін не вважає своїх тренерів винними у поразці від Кличка

Російський боксер-важкоатлет Олександр Повєткін, що змістився після перемоги українського боксера Володимира Кличка на четверту позицію в рейтингу WBA, заявив, що в поразці винен він сам, а не його тренери. Росіянин підкреслив, що підготовка до поєдинку була проведена добре, і ніхто з його тренерського штабу «нічого не зіпсував».

За словами Повєткіна, в його новий тренерський штаб обов’язково увійде Олександр Зимін – саме він готував росіянина до бою з Кличком. Цілком можливо, що тренером Повєткіна також може стати колишній наставник Валерія Бєлова і «якийсь іноземець».

Олександр Повєткін вважає, що він поступився Кличку «тактично». Поєдинок, вважає російський боксер, слід було побудувати інакше – не настільки розмашисто боксувати, бити серіями, а не одиночними ударами.

Related Post

Росіянин підтвердив, що буде прагнути до повторного поєдинку з Володимиром Кличком і обов’язково заслужить це право, як тільки стане обов’язковим претендентом на один із титулів українського боксера. Олександр Повєткін припускає, що для цього йому потрібно виграти як мінімум три бої.

Повєткін знайшов шлях для повторного бою з Кличком (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Leave a Comment