fbpx
Спорт

Повєткін не вважає своїх тренерів винними у поразці від Кличка

Російський боксер-важкоатлет Олександр Повєткін, що змістився після перемоги українського боксера Володимира Кличка на четверту позицію в рейтингу WBA, заявив, що в поразці винен він сам, а не його тренери. Росіянин підкреслив, що підготовка до поєдинку була проведена добре, і ніхто з його тренерського штабу «нічого не зіпсував».

За словами Повєткіна, в його новий тренерський штаб обов’язково увійде Олександр Зимін – саме він готував росіянина до бою з Кличком. Цілком можливо, що тренером Повєткіна також може стати колишній наставник Валерія Бєлова і «якийсь іноземець».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Олександр Повєткін вважає, що він поступився Кличку «тактично». Поєдинок, вважає російський боксер, слід було побудувати інакше – не настільки розмашисто боксувати, бити серіями, а не одиночними ударами.

Росіянин підтвердив, що буде прагнути до повторного поєдинку з Володимиром Кличком і обов’язково заслужить це право, як тільки стане обов’язковим претендентом на один із титулів українського боксера. Олександр Повєткін припускає, що для цього йому потрібно виграти як мінімум три бої.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Повєткін знайшов шлях для повторного бою з Кличком (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: