«Металіст»: Володимир Гоменюк замість Крістальдо?

 Як відомо, харківський «Металіст» залишив аргентинський нападаючий Джонатан Крістальдо, який на правах оренди захищатиме кольори італійської "Болоньї". Повідомляється, що італійський футбольний клуб буде згодом мати право викупити контракт 24-річного футболіста. Дебют Крістальдо за «Болонью» очікується вже 15 вересня в матчі серії А «Болонья» – «Удінезе» .

 Після відходу Крістальдо відразу ж виникло питання про те, хто його замінить в «Металісті». І схоже, така заміна була знайдена досить швидко. Сьогодні в ЗМІ з’явилася інформація про те, що в «Металіст» з київського «Арсеналу» перейшов Володимир Гоменюк.

 Гоменюк захищатиме кольори «Металіста» до кінця нинішнього сезону на правах оренди. У ЗМІ з’явилися коментарі ситуації самого Володимира Гоменюка, який повідомив, що варіант з переходом в «Металіст» виник кілька днів тому. Харківський клуб, як зазначив Володимир Гоменюк, виявляв до нього інтерес минулого літа і взимку.

Related Post

 «"Металіст"- це крок вперед у порівнянні з "Арсеналом". Вищий рівень команди, гравців і всього іншого», – зазначив Володимир Гоменюк і додав, що йому залишилося зовсім небагато для того, щоб відновиться після травми.

 Нагадаємо, що окрім київського «Арсеналу» Володимир Гоменюк виступав у сімферопольській «Таврії » і дніпропетровському «Дніпрі». Крім того, футболіст неодноразово викликався в національну збірну.

 За матеріалами: isport.ua

Leave a Comment