fbpx
Політика

Опозиція спекулює в питанні Тимошенко – Олійник

 Як повідомив народний депутат України від фракції Партії регіонів Володимир Олійник, 23 жовтня на засіданні профільного комітету запропоновано включити до порядку денного законопроекти Міщенка та Лабунської щодо лікування засуджених за кордоном, щоб нарешті покласти край спекуляціям в питанні Юлії Тимошенко і заради виконання вимог Європейського союзу.

Однак, за його словами, голова комітету Кожем’якін не підтримав цю ініціативу, після чого закрив засідання. Як зазначив Олійник, Кожем’якін заявив про регламентні порушення.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Але, коли стоїть питання про підписання Угоди про асоціацію України, коли стоїть питання про здоров’я вашого лідера, то всякі посилання на регламентні норми – це цинізм, і цей цинізм ви проявляєте особисто», – заявив Олійник, звертаючись до глави комітету.

На його думку, є два варіанти, які пояснюють таку поведінку опозиції – або вона проти євроінтеграції, або не бажає, щоб Тимошенко лікувалася.

При цьому Володимир Олійник визнав, що законопроекти Міщенка та Лабунської недосконалі, і що їх потрібно допрацьовувати.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

«І ми готові це робити, але за умови, що опозиція їх підтримає. Ці законопроекти можна брати за основу», – підкреслив нардеп.

За його словами, необхідно поставити крапку в цьому питанні, а громадяни України повинні нарешті зрозуміти, що опозиція – не опозиція для Партії регіонів, це опозиція проти України і Євросоюзу.

Читайте також: