fbpx
Політика

МЗС РФ назвав рішення «Друзів Сирії» погано прихованою загрозою

У МЗС Росії назвали прийнятий за підсумками зустрічі «Друзів Сирії» «лондонський документ» «погано прихованою загрозою» і спробою повернутися до сценарію застосування військової сили. Офіційний представник МЗС РФ Олександр Лукашевич прокоментував зустріч так званого "ядра" "Групи друзів" Сирії , зокрема зазначив, що підсумковий документ групи говорить про повернення до використання військової сили, що в свою чергу неприйнятно.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«У лондонському документі як головне завдання знову ставиться мета зміни режиму в Дамаску, Національна коаліція визначається в якості єдиного законного представника сирійського народу, проголошується загроза задіяти "всі варіанти" для впливу на порушників "лондонських рішень"», – підкреслив російський дипломат.

МЗС Росії звертає увагу на те, що Захід знову став висувати безпідставні звинувачення сирійській владі в тому, що це саме вона застосовувала хімічну зброю. На думку Кремля, «лондонський документ» задуманий як спроба визначити результати «Женеви -2» і зірвати політичний діалог.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: