fbpx
Політика

Головлікар волгоградської лікарні звільнений за неувагу до постраждалих у теракті

Як повідомило джерело в уряді Волгоградської області, головного лікаря волгоградської лікарні № 7 Ігоря Меркулова звільнили в середу за недбале ставлення до сім’ї, яка постраждала в понеділок в результаті теракту в рейсовому автобусі.

Цими потерпілими є Лілія Шміц та її дворічний син Діма, які були доставлені медиками «швидкої допомоги» на стаціонарне лікування в сьому лікарню. Однак, як пізніше пояснили співробітники стаціонару, в палаті труїли тарганів, і мамі з дитиною довелося довгий час перебувати в лікарняному коридорі, тому ні про яку якісної медичну допомогу не йщлося.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Після того, як журналісти розголосили цей факт неуваги медиків до жертв теракту, до лікарні приїхала комісія регіонального МОЗ і лише потім Лілії Шміц і її синові була надана окрема палата, а медики почали надавати кваліфіковану медичну допомогу.

Нагадаємо, в результаті теракту в автобусі було госпіталізовано більше 30 осіб, зокрема 12 дітей. Вік найстаршого постраждалого – 86 років. До середи кількість постраждалих збільшилася до 55 осіб. Нагадаємо, з 22 жовтня у Волгограді оголошено триденний траур, крім того, на 15 діб введено режим високої терористичної небезпеки.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Головлікар волгоградської лікарні звільнений за неувагу до постраждалих у теракті (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: