fbpx
Політика

Медведєв зажадав, щоб постраждалі від паводку на Далекому Сході отримали житло

 Голова російського уряду Дмитро Медведєв заявив, що це не припустимо, коли місцева влада відсікає людей, постраждалих від паводку на Далекому Сході, від можливості отримати нове житло.

Крім того, як він зазначив, що інколи вигідніше побудувати нові будинки, ніж відновити вже зруйновані.

У рамках зустрічі з губернатором Хабаровського краю В’ячеславом Шпортом, Дмитро Медведєв заявив, що необхідно розібратися в цій ситуації, оскільки це неприйнятно, коли в результаті видачі документа після обстеження будинку, люди позбавляються можливості отримати нове житло. До того ж, як він зазначив, що цифри спеціально підводять під нижній рівень, щоб перешкодити отриманню житла.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Дмитро Медведєв підкреслив, що так бути не повинно.

Прем’єр-міністр Росії нагадав, що на вирішення цієї проблеми виділені великі кошти, і підходити до їх розподілу необхідно з розумом. За його словами, немає ніякого сенсу намагатися відновити старі будинки і бараки – краще зробити вже нові і нормальні будинки.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Також він зажадав, щоб представники місцевої влади більше спілкувалися з людьми, так як у них залишається багато питань через відсутність комунікації.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: