fbpx
Шоу-бізнес

Майкл Джексон очолює список найбагатших померлих знаменитостей

Як повідомляє журнал Forbes, зірка світової поп-музики Майкл Джексон повернувся на перше місце в списку знаменитостей, які продовжують заробляти навіть після своєї смерті. За підрахунками журналу, «король поп-музики» з жовтня 2012 року до жовтня 2013 «заробив» 160 мільйонів доларів.

Примітно, що за цей же період жива поп-діва Мадонна, заробила лише 125 мільйонів доларів.

Майкл Джексон, який помер у 2009 році, раніше вже двічі очолював список найбагатших мертвих знаменитостей, поступившись у 2012 році першу сходинку рейтингу актрисі Елізабет Тейлор. На другому місці знаходиться постійний учасник цього рейтингу – Елвіс Преслі, його посмертний дохід Forbes оцінює в 55 мільйонів.

На третьому рядку перебуває автор коміксів Чарльз Монро Шульц, який придумав собаку Снупі, йому «вдалося заробити» за минулий рік 37 мільйонів доларів. Елізабет Тейлор, що у минулорічному рейтингу найбагатших мертвих знаменитостей займала перше місце, цього разу перемістилася на четверте місце, на рахунку її спадкоємців 25 мільйонів доларів. Слідом за нею знаходиться в списку музикант Боб Марлі, що «приніс» за рік 18 мільйонів доларів.

Нижче у списку найбагатших покійних знаменитостей розташовані: актриса Мерилін Монро (15 мільйонів доларів за рік), музикант Джон Леннон (12 мільйонів доларів), вчений Альберт Ейнштейн і фотомодель Бетті Пейдж (по 10 мільйонів доларів кожен), автор дитячих казок Доктор Зюс (9 мільйонів доларів), актор Стів Маккуїн (9 мільйонів доларів), актор Брюс Лі і співачка Дженні Рівера (по 7 мільйонів доларів).

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: