Головлікар волгоградської лікарні звільнений за неувагу до постраждалих у теракті

Як повідомило джерело в уряді Волгоградської області, головного лікаря волгоградської лікарні № 7 Ігоря Меркулова звільнили в середу за недбале ставлення до сім’ї, яка постраждала в понеділок в результаті теракту в рейсовому автобусі.

Цими потерпілими є Лілія Шміц та її дворічний син Діма, які були доставлені медиками «швидкої допомоги» на стаціонарне лікування в сьому лікарню. Однак, як пізніше пояснили співробітники стаціонару, в палаті труїли тарганів, і мамі з дитиною довелося довгий час перебувати в лікарняному коридорі, тому ні про яку якісної медичну допомогу не йщлося.

Related Post

Після того, як журналісти розголосили цей факт неуваги медиків до жертв теракту, до лікарні приїхала комісія регіонального МОЗ і лише потім Лілії Шміц і її синові була надана окрема палата, а медики почали надавати кваліфіковану медичну допомогу.

Нагадаємо, в результаті теракту в автобусі було госпіталізовано більше 30 осіб, зокрема 12 дітей. Вік найстаршого постраждалого – 86 років. До середи кількість постраждалих збільшилася до 55 осіб. Нагадаємо, з 22 жовтня у Волгограді оголошено триденний траур, крім того, на 15 діб введено режим високої терористичної небезпеки.

Головлікар волгоградської лікарні звільнений за неувагу до постраждалих у теракті (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Leave a Comment