fbpx
Політика

Бурджанадзе: «Грузія не вирішить свої головні проблеми без Росії»

Кандидат у президенти Грузії Ніно Бурджанадзе в прямому ефірі Громадського ТБ країни заявила, що без врегулювання відносин з Росією неможливо буде рішення головних проблем країни. Ніно Бурджанадзе привітала кроки нового уряду Грузії «з відновлення торговельно-економічних відносин і співробітництва у культурній та гуманітарній сфері», в той же час, на її думку, цього недостатньо, щоб нормалізувати відносини, необхідний повномасштабний прямий діалог з усіх тем, що спричинили проблеми у взаємовідносини двох країн.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

У той же час, доти, доки на території країни перебувають російські військові (мається на увазі Абхазія і Південна Осетія, що в 2008 році оголосили незалежність від Грузії), на думку Бурджанадзе, «на даному етапі у Грузії нульові шанси на вступ до НАТО».

«На відміну від багатьох інших грузинських політиків, які говорять, що Грузія незабаром може бути прийнята в НАТО, я прямо заявляю, що ні в 2014, ні в 2015 році у нашій країни немає шансів на вступ до альянсу», – сказала вона. Нагадаємо, екс-спікер грузинського парламенту Ніно Бурджанадзе є одним з офіційно зареєстрованих кандидатів на пост президента країни на майбутніх  виборах глави держави, що заплановані на 27 жовтня.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: