fbpx
Політика

Пєсков: «Путін задоволений переговорами з прем’єром Нідерландів»

Дмитро Пєсков, прес-секретар Кремлівської адміністрації повідомив, що глава держави Володимир Путін задоволений телефонними переговорами з прем’єр-міністром Голландії Марком Рютте, що відбулися на цьому тижні, в ході яких вони обговорили ситуацію навколо російського представництва в Гаазі і домовилися про приїзд короля Нідерландів до Росії.

Путін повідомив про свою розмову з Рютте в ході вручення вірчих грамот послам інших країн, зокрема і послу Нідерландів. "Так, звичайно, тому що обговорили ситуацію навколо нашого представництва в Гаазі і домовилися, що будуть продовжені контакти", – повідомив Дмитро Пєсков, відповідаючи на запитання про задоволеність Путіна розмовою.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Представник Кремля також зазначив, що незабаром в Росію з візитом приїде король Нідерландів, який разом з Путіним буде брати участь у церемонії закриття "перехресного року" двох країн, який, на думку обох сторін, пройшов успішно, незважаючи на виникаючі непорозуміння.

Нагадаємо, на початку жовтня в Гаазі побили російського дипломата Дмитра Бородіна, а потім у Москві сталося побиття голландського дипломата Онно Елдеренбоса. Обидві сторони принесли вибачення одна одній.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: