fbpx
Новини світу

Цискарідзе увійшов до Громадської ради міністерства культури РФ

 Колишній артист і педагог Великого театру Микола Цискарідзе запрошений на роботу до Громадської ради міністерства культури РФ, повідомляється в прес – релізі Мінкульту.

 "Дійсно, така пропозиція від Мінкультури надходила. І Микола її прийняв", – підтвердили представники Цискарідзе, уточнивши, що танцівник займе не штатну посаду, він працюватиме в раді на громадських засадах. У самому міністерстві культури відзначили, що мова про роботу Миколи Цискарідзе в штаті відомства взагалі ніколи не йшла. Громадська рада при міністерстві культури створена минулого місяця зі схвалення голови Мінкульту Володимира Мединського. Своїх кандидатів до ради можуть висувати як Громадська палата РФ, так і інші російські громадські організації.

Читайте також:  Чеський євродепутат намагається зірвати продовження вільної торгівлі з Україною

 Нагадаємо, народний артист Росії Микола Цискарідзе пропрацював у Великому театрі більше двадцяти років. Влітку поточного року, після закінчення договору, колишнє керівництво ГАБТа не уклало з ним новий контракт, і артист був змушений покинути рідні пенати. Новий гендиректор запропонував Цискарідзе виступити у новорічному бенефісі, але танцівник відмовився.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: