fbpx
Право

“АРТ-Мастер”: Сервери Мін’юсту зламали самі працівники Мін’юсту

 Сервери Міністерства юстиції були зламані самими працівники Мін’юсту, оскільки закінчився термін дії ліцензій, за які вони не заплатили. Відповідну заяву зробив виконуючий обов’язки директора компанії розробника "АРТ Майстер" Олексій Ковальський на прес – конференції, передає кореспондент УНН.

 "Абсолютно є питання щодо якого може скластися враження, що Міністерство юстиції вважає, що воно може в будь-який момент часу припинити виплачувати ліцензійну авторську винагороду і продовжити використання шляхом злому торгових продуктів", – заявив Олексій Ковальський.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Виконуваний обов’язки директора компанії пояснив, що борючись з піратством в приватній сфері, Україні не завадило б врегулювати роботу держави в цій сфері.

 "Дане враження не зовсім коректне, оскільки ми пробуємо боротися з піратством корпоративного забезпечення та медіа контенту в приватній сфері і приватних користувачів. Чому ми не спробуємо для початку стабілізувати роботу самої держави, зокрема Міністерства юстиції та забезпечити використання програмного забезпечення в рамках договорів на правових засадах", – підкреслив О.Ковальский.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 За словами в.о. директора, "незважаючи на тривалу заборгованість, все-таки два рази продовжували термін дії ключа ліцензування".

 Джерело: УНН

Читайте також: