fbpx
Футбол

ФК “Арсенал” (Київ) може припинити існування у п’ятницю

Якщо до п’ятниці ніхто з зацікавлених меценатів не підставить плече футбольному клубу "Арсенал" (Київ) і не допоможе зберегти його в українському футболі, то в цей день клуб припинить своє існування, передає УНН з посиланням на прес -службу ФК "Арсенал".

З відповідною заявою виступив генеральний директор клубу Віктор Головко:

"Протягом останніх кількох місяців ми разом з колективом футбольного клубу "Арсенал" (Київ) по-справжньому боролися за виживання рідного клубу.

На останню гру з київським "Динамо" наші мужні хлопці виходили, не маючи навіть того, що мінімально потрібне, – але до останніх хвилин столичного дербі на полі була гра! Спасибі команді – за такий спортивний характер, за самовідданість "канонірів"!

Ми щиро вдячні всім тим людям, які весь цей час допомагали утримувати столичний "Арсенал" на плаву. З сьогоднішнього дня у нас вже офіційно не залишилося нікого, хто хоче підтримувати клуб. Я не хотів би вдаватися зараз в обговорення причин цієї ситуації, а лише ще раз кажу спасибі всім тим, хто нам допомагав!

Зараз хочу звернутися до меценатів, бізнесменів і підприємців, які живуть і працюють у столиці нашої України, до тих, кому дорогий футбол і престиж Києва. Клубу потрібна ваша серйозна підтримка у вигляді вкладень, але ще більше столичному "Арсеналу" важливі і потрібні ваш час і душа, що вболіває за футбольну справу! І тільки в цьому випадку "Арсенал" ще може вижити. Іншої надії сьогодні у нас вже не залишилося.

Якщо до п’ятниці, 25 жовтня, не з’явиться той, хто допоможе зберегти столичний клуб в українському футболі, а "Арсеналу" – місце в Прем’єр-лізі – і боротися за нові перспективи, у цей день, на жаль, футбольний клуб "Арсенал" (Київ) припинить своє існування.

Ще раз повторю: у п’ятницю у нас залишилася тільки надія – будь-який бажаючий може отримати клуб, фінансувати, вести до спортивних досягнень. Якщо ж цього не відбудеться, доведеться констатувати, що клуб виявився нікому не потрібним.

Я ще раз хочу подякувати всім, хто допомагав "Арсеналу" в ці непрості дні", – заявив гендиректор ФК "Арсенал" Віктор Головко.

Джерело: УНН

Читайте також: