fbpx
Шоу-бізнес

Віра Брежнєва скасувала свій виступ через травму

  23 жовтня Віра Брежнєва мала виступити в Єгипті, проте співачка змушена була скасувати свій виступ через отриману недавно травму голови. Після падіння з майже 3-х метрової декорації під час концерту шоу «Хочу у ВІА Гру» лікарі на деякий час заборонили Вірі Брежнєвій літати на літаку.

Шанувальники, які з нетерпінням чекали концерту своєї улюблениці в Шарм-ель-Шейху і Хургаді, на жаль, не зможуть побачити артистку. Незважаючи на той факт, що почувається Віра Брежнєва нормально, порушувати заборону медиків вона не бажає.

Прес-секретар Віри Брежнєвої Анастасія Драпеко розповіла: «Лікарі наказали Вірі уникати навантажень хоча б протягом найближчого тижня. Вона добре почувається, але переліт може негативно позначитися на її стані, тому лікар заборонив Вірі пересуватися повітряним транспортом. На жаль, на поїзді до Єгипту не дістатися, тому виступи просто довелося скасувати».

Нагадуємо, що з високої декорації Віра Брежнєва впала на фінальному концерті шоу «Хочу у ВІА Гру». Співачка піднімалася на сцену і, оступившись, впала майже з триметрової висоти на бетонну підлогу.

За матеріалами: Viva!

Читайте також: