fbpx
Політика

Саакашвілі почав звільняти казенну квартиру

У зв’язку зі швидким закінченням терміну президентських повноважень, президент Грузії Михайло Саакашвілі приступив до звільнення житлоплощі, яку оплачувала держава. В останні роки Саакашвілі з родиною проживав за державний рахунок в одному з приватних будинків на околиці Тбілісі – в районі Діді Дігомі.

Як повідомили грузинські ЗМІ, у вівторок грузинський президент з членами своєї сім’ї приступив до збору речей, переїжджаючи на нове місце проживання. Таким чином, вже через кілька днів він звільнить державний будинок. Всі грузинські телеканали показали кадри, як Саакашвілі зі своєю дружиною Сандрою Руловс упаковують речі і продукти в коробки, зокрема і домашнє варення, грузинський соус ткемалі, інші домашні заготовки.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Дружина президента розповіла журналістам, що переїжджати на нове місце проживання їм допомагають її батьки з Голландії. «Зараз вже залишилося не так багато речей перевезти. Хоча все це трохи важко», – зізналася вона і додала, що бабуся її чоловіка подарувала йому земельну ділянку, яку виставили на продаж і гроші будуть спрямовані на створення президентської бібліотеки, про будівництво якої він нещодавно заявив.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

Нагадаємо, президентські вибори в Грузії пройдуть 27 жовтня і діючий президент у них не бере участі.

Саакашвілі почав звільняти казенну квартиру (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: