fbpx
Спорт

Плей-офф ЧС-2014. «Збірна зробила дуже велику справу. Тепер треба довести, що це не випадковість», – Буряк

 Заслужений тренер України Леонід Буряк поділився думкою про підсумки жеребкування плей – офф чемпіонату світу – 2014. Нагадаємо, що за підсумками жеребкування збірній України належить зіграти з Францією.

 На думку Буряка, з усіх варіантів українцям попався найпідготовленіший і титулований суперник. До матчу з Францією потрібно готуватися і провести ретельний аналіз, а також визначитися з гравцями, які в змозі зіграти з французами.

 «Уболівальники заодно подивляться хороший футбол. Я думаю, якби нам попалася Ісландія, то всі зараз обговорювали б інше. Хотілося б, звичайно, в плей – офф суперника простішого, але українська збірна зараз досить збалансована, тому нас чекає гарний футбол», – міркує тренер.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Зазначимо, що збірна України пройшла непростий шлях, щоб потрапити до Бразилії. На питання про те, чи не виглядає Франція серйозним випробуванням, Буряк відповів: «Я не зовсім згоден. У кожній казці є кінець. Збірна України зробила дуже велику справу. Тепер потрібно довести, що це не випадковість».

 Збірна Франції, нагадав тренер, – це «рейтингова команда», дуже збалансована і сильна. Тому, впевнений Буряк, українцям потрібно добре готуватися і виходити грати. Насамперед, вважає експерт, Україна може пройти Францію за рахунок «суворості», самовіддачі.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 «Не можна сказати, що українська збірна майстровитіша ніж Франція», – підкреслив тренер.

 Він зазначив, що французи вийшли з досить серйозної групи. Тому таку різницю в майстерності і класі Україна може компенсувати тільки за рахунок самовіддачі і дисципліни. На думку тренера, шанси команди на прохід складають «50 на 50».

 Нагадаємо, що матчі плей – офф чемпіонату світу-2014 пройдуть 15 і 19 листопада. Перший матч проти збірної Франції Україна зіграє вдома.

 За матеріалами: terrikon.com

Читайте також: