fbpx
Новини світу

Microsoft готує свою відповідь Google Glass

   Західні ЗМІ стверджують, що компанія Microsoft зайнялася розробкою власних «розумних» окулярів на зразок вже представлених раніше Google Glass. Зокрема зазначається, що в даний час тестується кілька прототипів.

 При цьому не виключається, що прототипи не доберуться до стадії масового виробництва, і Microsoft відмовиться від ідеї випуску такого пристрою.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

 Останнім часом пристрої дійсно набирають популярність, проте окулярами поки що займається лише Google. Microsoft же, крім окулярів, також займається розробкою власних годинників, але коли вони будуть представлені, як і раніше, залишається невідомим.

 У цілому, IT – гігант поступово відходить від розробки одного лише програмного забезпечення і починає займатися виробництвом власних пристроїв. Так, компанія вже встигла представити два покоління своїх планшетів Surface, а після завершення угоди з Nokia займеться і смартфонами.

Читайте також: