fbpx
Політика

Парламентська більшість знову наплювала на киян – Ляшко

 Народний депутат України Олег Ляшко заявив, що сьогодні, 23 жовтня, парламентська більшість вкотре наплювала на киян, відмовившись розглядати питання проведення виборів у столиці. При цьому він зазначив, що так звана опозиція допомогла регіоналам зробити їх чорну справу.

 Як заявив Олег Ляшко, пікетування Київради – симуляція, оскільки приймати рішення про вибори може тільки Верховна Рада, а не міська рада.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 За його словами, сьогодні була дана чергова можливість виправити ситуацію, що склалася в столиці, але не вистачило голосів навіть на те, щоб внести відповідне питання до порядку денного.

 Олег Ляшко повідомив, що немає нічого дивного в тому, що проведення виборів не підтримали регіонали і тушки, однак навіть серед опозиціонерів знайшлися ті, хто не дав свій голос «за». Серед таких він назвав Гриценка, Кужель, Соболєва, Чумака, Розенка, Карпунцова, Фаріон та багатьох інших.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 Ляшко підкреслив, що ці прізвища необхідно запам’ятати і ніколи не довіряти цим людям.

Читайте також: