fbpx
Новини світу

Митрополит Володимир отримав проблеми після підтримки європейської перспективи – УПЦ

 Митрополит УПЦ МП Володимир стає жертвою відвертих нападів після його підписання звернення на підтримку європейської перспективи з іншими церквами та людьми інших конфесій. Про це на прес – конференції повідомив архиєпископ Чернігівський і Ніжинський, секретар Священного Синоду УПЦ КП Владика Євстратій (Зоря), передає кореспондент УНН.

Читайте також:  Чеський євродепутат намагається зірвати продовження вільної торгівлі з Україною

 "Я можу дати тільки свій аналіз щодо митрополита Володимира, який підписав звернення на підтримку європейської перспективи для України, 30 вересня воно було оприлюднене. І після цього в деяких колах, зокрема, в політичних і навколоцерковних, почалися відверті напади на митрополита Володимира, особливо щодо того, що він не мав права підписувати його із представниками інших церков, які є неправильними, і іншими релігійними конфесіями, які є не християнськими", – зазначив владика Євстратій.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

 Тому, за його словами, керівники УПЦ КП не приймають рішень щодо взаємодії з представниками МП, поки триває зазначена дискусія.

 Джерело: УНН

Читайте також: