fbpx
Політика

Опозиція не дотримується своїх заяв – Олексій Азаров

 Народний депутат України від фракції Партії регіонів Олексій Азаров вважає, що в даний час складно робити прогнози щодо того, як буде вестися робота у Верховній Раді, оскільки представники опозиції не дотримуються домовленості, які були досягнуті в ході переговорів на погоджувальній раді.

За його словами, якщо розглянути детально політику опозиції, то видно, що її представники намагаються довести людям, що є проєвропейськими політиками, хоча на ділі такими не є. Зокрема він нагадав, що опозиція не підтримала євроінтеграційний законопроект про посилення гарантій незалежності суддів, не віддавши за нього жодного голосу.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«Тому, хто насправді належить до проукраїнських і проєвропейських політиків – очевидно», – вважає Олексій Азаров.

Він заявив, що Партія регіонів виступає за конструктивну роботу в сесійній залі і налаштована працювати стільки, скільки необхідно. Нардеп зазначив, що Партія регіонів свого часу голосувала за те, щоб працювати і вдень і вночі – до розгляду всіх питань порядку денного.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Але опозиція всі ці голосування провалила. Так що люди все ж таки зроблять висновки, хто працює у ВР, а хто – ні», – додав Олексій Азаров.

Він висловив надію на те, що опозиція все ж змінить своє ставлення і парламент таки встигне прийняти всі необхідні євроінтеграційні законопроекти.

Читайте також: