fbpx
Футбол

ЛЧ 2013/2014. “Порту” – “Зеніт”. Коментарі гравців пітерського клубу після матчу

У матчі-відповіді Ліги чемпіонів з «Порту» футболістам пітерського «Зеніту» потрібно бути гранично уважними. Про це заявив бразильський легіонер команди Халк після перемоги «Зеніту» в Португалії. Нагадаємо, що вчорашній матч у Порту завершився з мінімальною перемогою гостей 1:0.
 
«Мені здається, що матч-відповідь буде таким же хорошим, як і цей. Футболісти «Порту» завжди грають виключно на перемогу, саме тому нам потрібно бути гранично сконцентрованими, щоб обіграти їх», – заявив бразилець після переможного матчу в Португалії.
 
Крім цього бразильський форвард згадав своє перебування в «Порту» в ролі гравця. Нагадаємо, що саме з португальського клубу Халк перебрався в пітерський «Зеніт».
 
«Дуже приємно повернутися на стадіон, де я провів чотири щасливих роки мого життя. Я був радий знову побачити і почути вболівальників, які довгий час підтримували мене ще як гравця «Порту». Приємно, що вони добре зустріли мене, коли я повернувся. Однак, в першу чергу, я професіонал і я дуже задоволений нашою перемогою. Але я ніколи не забуду час, проведений тут», – наводить слова бразильця офіційний сайт УЄФА.
 
Також коментарі щодо вчорашнього матчу дав ще один гравець «Зеніту» португалець Луїш Нету.
 
«Хочу сказати, що головний арбітр матчу Паоло Тальявенто вірно поступив у разі видалення гравця «Порту». Думаю, що саме дане вилучення стало ключовим у матчі. Для нас це було дуже добре, так як нас на полі було більше. Після вилучення ми намагалися контролювати м’яч. Нам це вдавалося. Вдома з «Порту» буде вельми складно, але ми налаштовані рішуче. У нас є непогана можливість пройти в наступний раунд Ліги чемпіонів, тому необхідно користуватися даною можливістю» , – заявив у ході спілкування з пресою португалець Луїш Нету.

 

Єдиний гол у матчі "Порту" – "Зеніт" (відео):

За матеріалами: rsport.ru

Читайте також: