fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Колишній суперник Віталія Кличка розповсюджував наркотики

Британець Хербі Хайд, що володів титулом чемпіона світу з боксу в суперважкій вазі і програв в одному з боїв супернику з України Віталію Кличку, на засіданні суду в Норвічі визнав себе винним у розповсюдженні наркотиків.

Проти Хайда також висувалися звинувачення і в організації наркоторгівлі, проте суддя визнав надані слідством докази недостатніми і залишив тільки звинувачення у збуті нарковмісних речовин. Остаточний вирок британському боксерові буде винесено в кінці наступного місяця, йому загрожує до двох років позбавлення волі. Цілком можливо, що підсудний отримає відстрочку у виконанні покарання. До закінчення процесу приписом суду Хайд зобов’язаний носити електронний браслет і дотримуватися комендантської години. Крім того, підсудний зобов’язаний ночувати тільки в своєму будинку в Норфолку.

Читайте також:  Затримала рецидивіста, який тероризував мешканців Одеси під виглядом правоохоронця

Розслідування щодо британського боксера почалося на початку поточного року після того, як у виданні The Sun вийшов матеріал про те, що Хайд намагався продати кокаїн журналісту, що видавав себе за бізнесмена. Спортсмена затримали, але відпустили під заставу.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: