fbpx
Новини світу

Онищенка ще не звільняли – глава МОЗ РФ

  Голова МОЗ РФ Вероніка Скворцова заявила, що, за її відомостями, ніяких кадрових рішень, щодо керівника Росспоживнагляду, не прийнято, проте в разі прийняття таких Геннадій Онищенко може зайняти не менш значимий пост в системі охорони здоров’я.

"Наскільки мені відомо, поки ніяких кадрових рішень в остаточному варіанті не прийнято, ніякі документи не підписані", – заявила В. Скворцова в середу журналістам.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

"Те, що у Геннадія Григоровича (Онищенка) закінчується контракт у жовтні цього року, – факт відомий. І далі буде вирішено питання, де він надалі працюватиме: на цій посаді або на не менш значимому іншому посту ", – заявила глава МОЗ.

"Але Геннадій Григорович продовжуватиме працювати в системі охорони здоров’я", – додала вона.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

У вівторок віце-прем’єр Ольга Голодець повідомила, що Г. Онищенко залишає посаду глави Росспоживнагляду у зв’язку із закінченням терміну повноважень. Однак пізніше прес-секретар уряду РФ Наталія Тімакова заявила, що розпорядження про відставку Г. Онищенка на даний момент не підписано, рішення про те, чи залишиться він головою відомства, буде приймати прем’єр-міністр Дмитро Медведєв.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: