fbpx
Інновації

Водовозов: “Вартість проїзду в столичному метро підвищиться”

 Сьогодні, 23 жовтня, директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Євген Водовозов заявив, що проїзд в київському метро подорожчає. За словами Водовозова, точної вартості в даний момент немає, проте відомо лише те, що сума буде перевищувати 3 гривні.

"В даний момент проходить розрахунок тарифів на проїзд у метро. Можу вас запевнити, що це точно не 5 гривень. Однозначно, це більше 3 гривень, якщо йдеться про разову поїздку", – прокоментував ситуацію Євген Водовозов.

Крім цього Євген Водовозов також підтвердив інформацію про те, що в майбутню вартість проїзду буде закладена інвестиційна складова. Таким чином кожен пасажир столичного метро буде  повертати 500 мільйонів гривень кредиту, які були виділені на будівництво нової станції метро «Теремки».

"Такого не буває, що ось давайте ми будемо безкоштовно їздити, і при цьому нам ще будуть будувати нові станції. Я повністю згоден з тим, що інвестиційна складова повинна бути присутня в тарифі. Хочу відзначити, що це передбачено законом", – додав столичний чиновник.

За матеріалами: obozrevatel.com

Читайте також: