fbpx
Право

Толоконникову етапували в Чувашію

За словами чоловіка засудженої учасниці групи Pussy Riot Надії Толоконникової Петра Верзілова, йому стало відомо місце, куди етапують його дружину. Верзілов стверджує, що ув’язнена під конвоєм спрямована до виправної колонії № 2, розташованої в місті Алатир (Чуваська Республіка).

Коментуючи слова Верзілова, члени чуваської Громадської спостережної комісії повідомили, що в місцеву колонію Толоконникову поки не доставили. Чоловік засудженої припустив, що зараз його дружина може знаходитися в одному з трьох слідчих ізоляторів – у Саранську, Рузаївці ​​або в Торбеєво.

У понеділок, 21 жовтня, представники Федеральної служби виконання покарань РФ поширили інформацію про те, що Надія Толоконникова етапована за межі Мордовії. Однак Петро Верзілов стверджує, що аж до пізнього вечора його дружина перебувала в ІК -18 мордовського селища Потьма.

Про те, чи припинила Толоконникова голодування, інформація відсутня. Нагадаємо, вона обіцяла відмовитися від цієї акції протесту відразу після того, як її переведуть в іншу виправну установу.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: