Нардепи просять Арбузова розповісти про інтеграційні пріоритети України

 Народні депутати від фракції «Партії регіонів» мають намір звернутися до першого віце – прем’єр – міністра Сергія Арбузова з проханням розповісти про вибір інтеграційних пріоритетів України. На даному етапі триває процес збору підписів під відповідним зверненням.

 «Підтримуючи інтеграційні законопроекти, ми в той же час відчуваємо занепокоєння щодо перспектив торговельно – економічної співпраці з Російською Федерацією та іншими країнами МС. Традиційні ринки збуту українських товарів, особливо машинобудування, усталені коопераційні зв’язки, спільні інвестиційні проекти, людські контакти і багато іншого не дозволяють нехтувати такими надзвичайно важливими можливостями для успішного розвитку вітчизняної економіки», – йдеться у зверненні.

Related Post

 Коментуючи документ, регіонал Сергій Ківалов зазначив, що звернення парламентаріїв жодним чином не пропагує вступ України до Митного союзу. Регіонали лише хочуть зрозуміти, чи існує комплексна програма активізації торговельно – економічних відносин з Росією, Білоруссю і Казахстаном.

 При цьому Сергій Ківалов заявив: «На чолі кута повинні стояти виключно інтереси нашої держави. З якого б боку світу нам ні давали рекомендації, ми повинні думати і вибирати те, що вигідно Україні. Згадаймо, що в боротьбі двох завжди перемагає третій».

 За матеріалами: partyofregions.ua

Leave a Comment