fbpx
Політика

Нардепи просять Арбузова розповісти про інтеграційні пріоритети України

 Народні депутати від фракції «Партії регіонів» мають намір звернутися до першого віце – прем’єр – міністра Сергія Арбузова з проханням розповісти про вибір інтеграційних пріоритетів України. На даному етапі триває процес збору підписів під відповідним зверненням.

 «Підтримуючи інтеграційні законопроекти, ми в той же час відчуваємо занепокоєння щодо перспектив торговельно – економічної співпраці з Російською Федерацією та іншими країнами МС. Традиційні ринки збуту українських товарів, особливо машинобудування, усталені коопераційні зв’язки, спільні інвестиційні проекти, людські контакти і багато іншого не дозволяють нехтувати такими надзвичайно важливими можливостями для успішного розвитку вітчизняної економіки», – йдеться у зверненні.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Коментуючи документ, регіонал Сергій Ківалов зазначив, що звернення парламентаріїв жодним чином не пропагує вступ України до Митного союзу. Регіонали лише хочуть зрозуміти, чи існує комплексна програма активізації торговельно – економічних відносин з Росією, Білоруссю і Казахстаном.

 При цьому Сергій Ківалов заявив: «На чолі кута повинні стояти виключно інтереси нашої держави. З якого б боку світу нам ні давали рекомендації, ми повинні думати і вибирати те, що вигідно Україні. Згадаймо, що в боротьбі двох завжди перемагає третій».

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: