fbpx
Шоу-бізнес

Група «Пара Нормальних» приміряла весільне вбрання

Популярна українська група «Пара Нормальних» приміряла весільні вбрання .
 
 Солістка групи «Пара Нормальних» Анна Добриднєва опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, на якій її і Артема Меха можна побачити у весільному вбранні. Шанувальники групи були в цілковитому захваті від образу своїх улюбленців , так як багато хто з них вже протягом тривалого періоду намагається «одружити» учасників групи, незважаючи на той факт, що молоді люди стверджують, що вони всього лише друзі і у кожного з них є свої другі половинки.
 
 Анна Добриднєва повідомила, що таке вбрання знадобилося для зйомок новорічної програми на одному з українських телеканалів.
 
 Нагадуємо, що група «Пара Нормальних» була створена в 2007 році , проте тоді її солістами були Іван Дорн і Анна Добриднєва. Влітку 2010 року Іван Дорн покинув групу і на його місце прийшов Артем Мех – молодий, але дуже талановитий і перспективний співак і автор пісень, учасник шоу «Фабрика Зірок 3». На рахунку колективу «Пара Нормальних» 2 студійні альбоми і 12 відеокліпів на пісні, які користуються популярністю не тільки в Україні, а й за її межами.

 

Пара Нормальних – Наречена (Відео):

Читайте також: