fbpx
Шоу-бізнес

Леді Гага виступить на британському Х-факторі

  Великобританія буквально завмерла в очікуванні нового грандіозного скандалу. На британську версію шоу Х-фактор запросили виступити американську зірку, співачку Леді Гагу. Здавалося б, що в цьому такого грандіозного і скандального, адже це звичайна практика для цього шоу. Проте вся заковика полягає в тому, що в журі британського Х-фактора сидить Шерон Осборн, яка є заклятим ворогом Леді Гаги.

Зірки досить давно і емоційно ведуть перестрілку в соціальних мережах. У ній також бере участь і дочка Шерон, Келлі Осборн. У що ж виллється очна зустріч знаменитостей, покаже майбутній ефір.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Нагадуємо, що дві зірки почали ворогувати через взаємні звинувачення Келлі Осборн і Леді Гаги в зайвій повноті. Першою критикувати почала зірка, що дозволяє собі жартувати над пишними формами Келлі Осборн. Коли та схудла, а Леді Гага, навпаки, набрала вагу, почалася відповідна критика. У відповідь Леді Гага звинуватила Келлі Обсорн – господиню програми Fashion Police – в критиканстві, за що була обізвана лицеміркою. У конфлікт втрутилася Шерон Осборн, яка пригадала Леді Газі її пристрасть до хутра, звинувативши її в тому, що в ім’я популярності вона здатна заподіяти страждання тваринам. Крім цього вона назвала шанувальників Леді Гаги невихованими і нестриманими.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: