fbpx
Політика

Колокольцев: “Підприємці, які наймають мігрантів, повинні надавати їм житло”

 Глава Міністерства внутрішніх справ Російської Федерації Володимир Колокольцев повідомив, що в московському районі Бірюльово нелегально живуть тисячі мігрантів. За словами міністра, в районі овочевої бази близько двох тисяч квартир заселені нелегалами.

«Ситуація дуже ненормальна, коли одна частина жителів району збирається на «народний схід», висловлюючи протест проти великої кількості мігрантів, а в той же час інша частина жителів здає свої квартири нелегальним мігрантам, перетворюючи житла в міні-гуртожитки», – прокоментував ситуацію Володимир Колокольцев.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

За словами міністра, тільки в районі овочевої бази в Бірюльово Західне співробітники правоохоронних органів виявили близько 2 тисяч «міні-гуртожитків» за останні кілька місяців.

«Підприємці, які наймають нелегалів, зобов’язані надати їм місце проживання з тимчасовою реєстрацією саме за конкретною адресою», – додав глава МВС.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Крім цього Володимир Колокольцев повідомив, що цього року правоохоронці припинили діяльність майже 440 злочинних груп, які були сформовані за етнічним принципом.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: