fbpx
Кінотеатри

Кріс Хемсворт розповів про свій контракт з Marvel

 Торік навколо фільмів Marvel виникло багато шуму. Повідомлялося, що багато акторів, задіяних в проектах студії, незадоволені своїми заробітками і наполягають на перегляді контрактів. На щастя, це питання вдалося вирішити – зірки отримали бажані надбавки, а студія Marvel вирішила кадрові питання на кілька років вперед.
 
 До слова, серед цих зірок був і актор Кріс Хемсворт, який знайшов популярність завдяки ролі бога Тора у фільмах студії Marvel «Тор» і  «Месники» .
 
 Напередодні виходу свого нового фільму – «Тор 2: Царство темряви», актор вирішив розповісти про подробиці нового контракту, який він уклав. Так, за словами Кріса Хемсворта, йому ще належить знятися в трьох фільмах компанії, серед яких «Месники 2: Ера Альтрон», «Месники 3» , а також «Тор 3».
 
 При цьому він зізнався , що може з’явитися в ролі бога Тора і в інших проектах, якщо цього дійсно захоче публіка і керівництво Marvel. Як зазначив Кріс Хемсворт, він чудово розуміє, що саме роль Тора принесла йому той успіх, який у нього є зараз.

 

Трейлер до фільму «Тор 2: Царство темряви» (відео):

Читайте також: